Alla inlägg under november 2010

Av julia sofiia johansson - 15 november 2010 19:35

hej.

funderar just nu på att kanske börja skriva en önskelista till min moster&mormor, de vill nog ha min önskelista rätt snart, men även mamma&pappa vill nog ha en, så jag ska nu sätta mej och skriva lite. men jag kan ju nästa skriva vissa saker jag önskar mej.


  • VCT adidas tröjor.
  • Adidas väska Grön&vit eller Lilla&blå.
  • smycken, som t.ex halsband, örhängen för 4 hål, armband m.m
  • ta hål i örat för 4de gången.
  • piercsa(stav..) i navel.

ja det var nog lite av det jag vill, men jag kanske ska fråga mamma om hon kan följa med mej upp en dag till guldsmedsaffären och ta ett 4de hål i örat. isf denna veckan, inte senare, annars kan jag likagärna önska mej det, men ajja. då vet ni lite vad jag önskar mej i julklapp. alla får ha det bra. detta blir sista inlägget för idag.

hejdå.


     

Av julia sofiia johansson - 15 november 2010 15:39

hej.

kan ju börja med att jag hade dålig uppdatering igårkväll, men jag satt hemma hos mormor&morfar och lånade pappas mobil, han har fri surf så jag knde gå in och skriva ett litet mobilblogg-inlägg, men när jag hade skrivit rubriken så behövde pappa åka iväg på bowlingmatch, så jag han intne uppdatera, men kvällen igår var jättemysig, vi åt köttfärspaj, det var helt okej, sen fick vi någon kladdkaka med choklad i som jag strax ska baka tror jag. eller så ska jag baka min specialre kladdmuffins de blir så underbart goda, skolan idag har även varit bra, på kemin för att vi hade jobbat om ämnet "Luft&Vatten" så fick vi titta på Hitta Nemo. skitroligt, man går i 7an och har världens coolaste lärare som låter en titta på hitta nemo  faktiskt ganska rolig film, men nu ska jag lyssna på muik, äta & göra spnaksa läxa som är till fredag 20-30 ord och en text.. aja, alla får ha det bra   

hejdå.


    

Av julia sofiia johansson - 14 november 2010 15:45

hej.

hade ju lite dålig uppdatering igår, så jag tar igen den idag. för en timma sen var jag&min söta mamma på hem&hobby. då fick jag 3 mappar&ett packet med blystifts pennor. sedan fick jag en nötcream som jag redan har ätit upp sedan köpte hon tyg till min kusin också. tack för det kapet mamma strax ska mamma måla på mitt Grafittinagellack så jag stänger av datorn strax. klockan 5 serveras det kvällsmat hemma hos mormor&morfar för min släkt. underbart med köttfärspaj.  sedan får jag ju träffa min underbara kusin Linnéa också. här har ni bilder på vad jag köpte & mina två nagellack.



     



det ena nagellacket suger rent ut sakt. men nu ska jag blogga färdigt för idag.

hejdå. 

  


Av julia sofiia johansson - 14 november 2010 14:16

hej.

jag tycker att en söndag är en parfekt bloggdag, jag bloggar oftast som mäst på söndagar. om ni nu vill att jag besöker er så kan ni bara komentera en kort komentar med din blogg som hemsida.  jag sitter just nu och gör iordning mina naglar för att när vi målade grafittinaglar igår så blev det inte bra. men nu ska jag måla högerhanden och så, sedan när mamma kommer hem ska hon måla på nagellacket. härlig söndag kan man säga. startar nog en liten veckans blogg i morgon, en ny veckans fråga kommer också ut. ni får passa på att rösta på den frågan jag har nu. så vill jag bara säga en sak till: trevlig söndag&fars dag.

hejdå.


   

Av julia sofiia johansson - 14 november 2010 10:50

  godmorgon  

jag är trött, men det är väll som vanligt. igår kväll hade vi gäster här hemma. mysigtmysigt. vi målade grafitti nagellack&kollade på film, vi spelade wii&ät tacos&tacoskyckling, är inte speciellt förtjust i tacos men jag åt ändå. sen klockan 00:30 åkte dem tror jag. jag hade då skitont i huvudet så jag somnade klockan 23:15 eller nått, sedan sov jag till 00:15, så jag var äll lite piggare då. men jag somnade klockan 01:00 igen så ah, ingen sen natt ändå. idag är det ju fars dag, så pappa har fått presenter, en skjorta(stav...)&ett par "Världens Bästa Pappa" strumpor fast ah, dem var väll snygga om man säger så. senare ska vi hem till Mormor&Morfar och äta kvällsmat med hela släkten på mammas sida, mysigt det. fast dit ska vi klockan 17:00 & jag är inte sugen på skola imorgon igen. men så är det, kan ju säga att mitt prov är jag inte säker på att det blev bra.. men jag får hoppas jag är nog godkänd åtminstone. men nu ska jag fortsätta att lyssna på musik. ska nog fota lite sen, så ni får nog se några bilder sen tror jag. plus att snön är borta nu ! tack vare regnet igår, gött !   

hejdå.  

Av julia sofiia johansson - 13 november 2010 22:01

hej.

nu sitter jag här efter en ganska lång dag, varit uppe i bowlinghallen en stund och kollat bowling och ätit. nu har vi gäster, så ingen bra uppdatering denna kväll, får se om jag kommer in sen en sväng.

hejdå.  

Av julia sofiia johansson - 12 november 2010 19:09

hej.

denna fredag har väll varit som vanligt, gått till 14:30 & idrotten var tråkig... tennis är inte roligt att spela när man är van vid badminton. men aja, har nyss läst 1 episode av www.bieberstorys.blogg.se  . blir bara bättre&bättre. idag har jag även hunnit med att vara med moa. just nu mår jag inte bra, känner mej febrig, ont i huvudet & lite smått hungrig. orkar just nu inte med att ta febertempen, så jag vilar lite ist. men jag vet två personer som kommer vara ganska busiga på måndag & det är jag&elin  


ville bara visa skilladen mellan blondt&brunt hår på mej, komentera gärna vad ni tyckte var snyggast, om ni undrar har jag brunt just nu:


    

så kan det se ut, fast ah, svartvit bild men.. :D<3

hejdå.  

<3!

Av julia sofiia johansson - 11 november 2010 20:17

hej.

nu är jag inte sepciellt pigg, har spelat match förut, mot Tibro HK i Tibro. så jag är ganska trött. fick gå in på lije och spela idag också, det var superkul, var ganska nöjd med min insatts, men alla var superbra, 23-12 till oss är inet dåligt !   men aja, idag har vi haft matteprov, det gick väll som vanligt, helt okej. imorgon är det fredag och då går vi tll 14:30... för typ 10 minutersen satt jag och läste 7 episoder av justin bieber novellen, lika underbara som vanligt. tycker att alla borde ta en titt på bloggen: www.bieberstorys.blogg.se . underbara noveller säger jag bara, men nu ska jag fortsätte att lyssna på musik med ett leende i läpparna.

hejdå.  

om mej&mitt liv♥


upp och ner, ner och upp, så äre att vara den man är.♥

veckans fråga♥

hur mycket betyder din blogg för dej ?
 Allt !
 Ganska mycket.
 lika mkt som allt annat gör.
 inte så mkt.
 Annat...

frågor ♥

4 besvarade frågor

tyck till eller bara säg hej :)

alla mina dagar♥

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30
<<<
November 2010 >>>

alla mina inlägg♥

arkiv♥


Ovido - Quiz & Flashcards